Angelique Hiemstra

Angelique Hiemstra

Senior Manager

+31-(0)622184279

angelique@newids.nl

F.I.T. Boxes

WAT IS FOREVER F.I.T.

Het Forever F.I.T. programma bestaat uit 3 krachtige productpakketten, C9, F15, en VITAL 5; Forever F.I.T. biedt u alles wat u nodig heeft om u beter te voelen en er beter uit te zien. Het begint allemaal met de basis, het C9 programma. Het C9 programma helpt u een vliegende start te maken op weg naar een slankere en gezonde versie van uzelf waardoor u zich energieker en vitaler gaat voelen met behulp van supplementen schema's, gezonde maaltijd suggesties en shake recepten die makkelijk te volgen zijn.

F15 is de volgende stap van uw transformatie en biedt een gepersonaliseerde aanpak voor fitness en voeding. Kies een fitness niveau dat bij u past en dat u niet alleen helpt uw doelen te bereiken maar die u ook op weg helpt naar een gezonde levensstijl. Vital 5 is de laatste en lange termijn stap in deze serie voor diegene die hun streefgewicht hebben bereikt en op gewicht willen blijven of ter aanvulling op uw dagelijks geavanceerde voeding.

Vital 5 biedt de vijf sleutelproducten die samen werken als aanvulling op uw dagelijkse voeding om u beter te voelen en er beter uit te zien.

DETOX

Stress, onregelmatig leefritme, vervuilde leefomgeving en ongezonde voeding eisen hun tol op het menselijk lichaam. Vaak zijn we er ons niet van bewust en bevinden we ons in een vicieuze cirkel die we willen doorbreken maar niet weten hoe. Forever biedt de mogelijkheid om het lichaam te "resetten" en daarna een nieuwe gezonde leefstijl te starten. 

Kun je er beter uitzien en je beter voelen na slechts 9 dagen? JA

Met het CLEAN 9 programma maakt u een vliegende start op weg naar een slankere en gezondere versie van uzelf. Dit efficiente en makkelijk te volgen reinigingsprogramma geeft u de tools in handen die u nodig hebt om vandaag van start te gaan om uw lichaam te transformeren.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

U zult er niet alleen beter uitzien, maar zich ook beter voelen. Uw lichaam begint met het afvoeren van opgeslagen gifstoffen die ervoor kunnen zorgen dat uw lichaam niet de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit uw voeding kan opnemen. U zult zich lichter en vooral energieker voelen, zeker wanneer u merkt dat u uw hongergevoel kunt beheersen en dat uw lichaam hierdoor zienderogen verandert. 

Nadat u uw lichaam heeft "gereset" kunt u met het FIT programma uw transformatie naar een gezonder en vitaler lichaam doorzetten.

FIT EN VITAAL

Wanneer u uw lichaam heeft gereset met de CLEAN 9 heeft u de mogelijkheid door te gaan met het FIT 1 programma. FIT 1 zal u helpen op een andere manier te denken over voeding en lichaamsbeweging en u het inzicht verstrekken dat ervoor zal zorgen dat u gemotiveerd raakt om uw lichaam voorgoed te veranderen. 

Het FIT 2 programma brengt u naar het volgende niveau door u te helpen te werken aan uw spieren, nog meer vet te verbranden en slanker en gezonder te worden. U zult uzelf niet alleen strakker maar vooral beter in uw vel voelen met FIT2.

Wanneer u zich meer op een gezond en vitaal leven wilt richten is het Vital5 programma een geschikt alternatief voor het FIT programma. De Vital5 box biedt de 5 sleutel producten die samen de basis vormen voor een gezond en vitaal leven. Wanneer deze 5 kernproducten gecombineerd worden, zorgen ze voor een krachtige voedingssnelweg, het fundament voor ieder op maat gemaakt voedingsprogramma.

Voor meer informatie betreffende FIT en Vital 5 kunt u hieronder op een van de producten klikken en de links op de websites volgen. U kunt ook altijd contact opnemen middels het contact formulier of rechtstreeks angelique@newids.nl.

Wanneer u geinteresseerd bent om zelf een business te bouwen met deze geweldige producten, kunt u een kijkje nemen op mijn website www.newids-team.flp.com.

Forever Living Products

FOREVER heeft zich bezig gehouden met het zoeken naar de beste bronnen voor gezondheid en schoonheid en deze aan te bieden aan de wereld. Ze zijn erg trots op het feit dat miljoenen mensen wereldwijd hiervan hebben geprofiteerd. Ze beloven u de kwaliteit en excellentie te blijven nastreven, om zo te garanderen dat ze blijven geven wat u nodig heeft om uw verdiende vitaliteit te behouden!

HET BEDRIJF

Als Business Owner werk ik al jaren met producten van Forever Living Products. Dit is een bedrijf dat wereldwijd meer dan 10 miljoen business owners heeft, die in meer dan 158 landen actief zijn en die per jaar een omzet van bijna 3 miljard dollar realiseren.

Forever Living Products (FLP) is wereldmarktleider op het gebied van Aloe Vera producten. FLP is verticaal geïntegreerd en controleert daarmee alles, van plant tot klant, alles in eigen beheer. FLP’s exclusieve lijn van gezond- en schoonheidsproducten met voedingssupplementen, huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en cosmetica, hebben van miljoenen mensen de manier van leven veranderd. Ze voelen zich goed en zien er goed uitzien! Kom kijken en hoor, zie en ervaar het zelf www.newids-team.flp.com.